Skip to content
Morten Jakobi, VP Managed Services bij Dustin.
Morten Jakobi, VP Managed Services bij Dustin.

Persbericht -

Dustin lanceert nieuwe e-handtekeningservice in samenwerking met Scrive

Dustin, een toonaangevende online IT-partner in Scandinavië en de Benelux, lanceert nu een e-handtekeningservice – eSign – in samenwerking met Scrive. Dankzij deze dienst wordt het voor bedrijven makkelijker maken om deals veilig en snel af te sluiten.

eSign is een zogeheten 'managed service' die kan worden aangeschaft als een aanvullende dienst of als afzonderlijke dienst. De dienst is gericht op zowel grote als kleine bedrijven, en is een snelle en veilige manier om elektronische documenten te ondertekenen en te beheren.

"Dankzij onze diensten wordt het dagelijks werk bij bedrijven gemakkelijker. Met eSign kunnen onze klanten hun ondertekeningsproces stroomlijnen en zo de tijd en kosten verminderen die traditionele ondertekeningsprocessen op papier met zich mee kunnen brengen. Het is zeer gebruiksvriendelijk en kan op elk apparaat, overal en op elk moment worden gebruikt", aldus Morten Jakobi, VP Managed Services bij Dustin.

"We zijn erg enthousiast over dit nieuwe partnerschap. Door deze samenwerking kan Dustin zijn klanten en de klanten van deze klanten een betere gebruikerservaring bieden, waardoor tijd, geld en papier worden bespaard. We proberen bedrijven altijd te helpen slimmer en efficiënter zaken te doen, en Dustin is een fantastische partner om dit op grotere schaal te doen", aldus Paula Palk, VP Channel bij Scrive.

eSign kan in minder dan twee minuten worden geïnstalleerd, waardoor het direct mogelijk wordt om documenten elektronisch te ondertekenen en te beheren. Hierdoor wordt het ondertekeningsproces aanzienlijk efficiënter in vergelijking met traditionele, op papier gebaseerde processen. De dienst is zeer veilig, wat betekent dat de elektronische handtekeningen juridisch bindend zijn en voldoen aan de wettelijke vereisten voor elektronische handtekeningen en documentbeheer.

Lees hier meer over IT-oplossingen van Dustin.

Onderwerpen


Dustin is een toonaangevende IT-partner die online aanwezig is in Scandinavië en de Benelux. Wij zorgen ervoor dat onze klanten voorop lopen door het aanbieden van de juiste IT-oplossing passend bij hun behoeften.

We bieden circa 280.000 producten en bijbehorende services aan bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren aan. Onze omzet in het boekjaar 2021/22 bedroeg ca. 23,6 miljard SEK en iets meer dan 90% van de omzet kwam uit de zakelijke markt.

Dustin heeft meer dan 2500 medewerkers en is sinds 2015 genoteerd aan Nasdaq Stockholm met hoofdkantoor in Nacka Strand, net buiten het centrum van Stockholm.  

Perscontacten

Karin Tränk

Karin Tränk

Press contact Press & PR Manager +46 73 850 54 85