Skip to content
Dustin begint Starlink producten te verkopen

Persbericht -

Dustin begint Starlink producten te verkopen

Dustin begint nu, als een van de eerste dealers in de Benelux, Starlink producten te verkopen voor internet via satelliet, waardoor het mogelijk is overal toegang te krijgen tot het internet.

Starlink is ontwikkeld door SpaceX en ontworpen om een snelle internetverbinding te bieden met lage latentie voor de meest afgelegen locaties ter wereld. Starlink maakt activiteiten mogelijk die nooit eerder mogelijk zijn geweest met het internet via satelliet, zoals streaming, online games, videogesprekken en meer.

We willen onze klanten helpen voorop te lopen met de juiste IT-producten en -oplossingen. We zijn dan ook erg blij dat we nu Starlink kunnen aanbieden, waarmee je vrijwel overal toegang hebt tot het internet. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor zowel bedrijven als particulieren", zegt Pontus Willquist, Sales Manager SMB Benelux, Dustin.

Dustin verkoopt de hardware zelf in twee varianten: Starlink Standard Kit voor consumenten en Starlink High Performance Business Kit voor bedrijven. Om het product te kunnen gebruiken, heb je een abonnement nodig dat online bij Starlink of via hun app kan worden gekocht. De gebruiker kan het product zelf in een aantal minuten installeren.

Onderwerpen


Dustin is een toonaangevende IT-partner die online aanwezig is in Scandinavië en de Benelux. Wij zorgen ervoor dat onze klanten voorop lopen door het aanbieden van de juiste IT-oplossing passend bij hun behoeften.

We bieden circa 280.000 producten en bijbehorende services aan bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren aan. Onze omzet in het boekjaar 2021/22 bedroeg ca. 23,6 miljard SEK en iets meer dan 90% van de omzet kwam uit de zakelijke markt.

Dustin heeft meer dan 2500 medewerkers en is sinds 2015 genoteerd aan Nasdaq Stockholm met hoofdkantoor in Nacka Strand, net buiten het centrum van Stockholm.  

Perscontacten

Karin Tränk

Karin Tränk

Press contact Press & PR Manager +46 73 850 54 85