Skip to content
Centralpoint en Vincere worden Dustin

Persbericht -

Centralpoint en Vincere worden Dustin

Centralpoint en alle voormalige Vincere Group bedrijven ondergaan een rebranding en worden Dustin. Dit is onderdeel van onze strategie in de Benelux. Dustin is een toonaangevende online IT-partner in de Benelux en Scandinavië, en één van de tien grootste IT-bedrijven in Europa.

Dustin betrad in 2018 de markt in de Benelux met de overname van de Vincere Group. In 2021 vond een uitbreiding van activiteiten plaats middels de aankoop van Centralpoint.

- Doordat we onze sterke punten en ons aanbod hebben gecombineerd tot één merk, hebben we onze positie in de Benelux flink kunnen versterken richting alle bedrijven variërend van klein tot groot en uiteraard ook de publieke sector. We zien een enorm potentieel in de Benelux dat blijft groeien. Daarnaast willen we onze diensten in andere Europese landen introduceren, aldus Thomas Ekman, President & CEO van Dustin.

De bedrijven die deel uitmaakten van de voormalige Vincere Group zijn Compromise Domino, Issys ICT, Norisk IT, Switch, Unilogic en Xcellent.

- We gaan verder als één merk en blijven voortbouwen op het sterke aanbod van Centralpoint voor grote bedrijven en de publieke sector, de managed services van de Vincere bedrijven,de online skills van Dustin en ons assortiment voor kleine en middelgrote bedrijven. We zijn nog steeds hetzelfde, maar we worden samen veel beter, zegt Thomas Ekman.


  Neem voor meer informatie contact op met:

  Eva Ernfors, Head of Communication

  eva.ernfors@dustin.se, +46 70 258 62 94

  Over Dustin

  Dustin is een toonaangevende online IT-partner in Scandinavië en de Benelux. We bieden onze klanten IT-oplossingen die aansluiten op hun behoeften, zodat ze voorop kunnen blijven lopen.

  Ons assortiment bestaat uit ongeveer 280.000 producten met bijbehorende diensten voor bedrijven, de publieke sector en ook particuliere klanten. De omzet in het boekjaar 2020/2021 bedroeg ongeveer SEK 15,9 miljard, waarvan meer dan 90 procent afkomstig was uit het zakelijke segment.

  Dustin heeft ongeveer 2.400 medewerkers en staat sinds 2015 genoteerd aan de Nasdaq Stockholm. Ons hoofdkantoor staat in Nacka Strand, net buiten het centrum van Stockholm.


  Dustin is een toonaangevende IT-partner die online aanwezig is in Scandinavië en de Benelux. Wij zorgen ervoor dat onze klanten voorop lopen door het aanbieden van de juiste IT-oplossing passend bij hun behoeften.

  We bieden circa 280.000 producten en bijbehorende services aan bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren aan. Onze omzet in het boekjaar 2020/21 bedroeg ca. 15,9 miljard SEK en iets meer dan 90% van de omzet kwam uit de zakelijke markt.

  Dustin heeft meer dan 2400 medewerkers en is sinds 2015 genoteerd aan Nasdaq Stockholm met hoofdkantoor in Nacka Strand, net buiten het centrum van Stockholm.  

  Perscontacten

  Karin Tränk

  Karin Tränk

  Press contact Press & PR Manager +46 73 850 54 85